Over ons

Bandmerchandise.be heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van merchandise voor bands. We werkten al voor Krakow, Life of Agony, The Reverend Horton Heat, Carnivore, Pinkpop, Paaspop, The Black Box Revelation, Baroness, Moke, Roosbeef, Garcia Plays Kyuss, Textures, Municipal Waste, Malle Pietje en de Bimbo’s, Discipline, Epica, No Turning Back, Justice, Powered Records, Reflections Records, Relapse Records en vele, vele anderen.

We zijn ooit begonnen als kledingbedrijf Original Tattoo Wear. Van vrienden die in bands spelen en festivals organiseren kregen we toen het verzoek om ook bandmerchandise te gaan maken. En dat zijn we gaan doen!

Dankzij lage prijzen en een goede service maakten we meer en meer bandshirts. Zoveel zelfs dat we Original Tattoo Wear stil hebben moeten leggen…  We produceren nu allerlei artikelen die voor bands interessant zijn: t-shirts, zweetbandjes, backdrops, patches, noem maar op – allemaal bedrukt met jouw bandlogo of ontwerp!

Het is niet bij bandmerchandise gebleven; ons assortiment is de laatste jaren sterk gegroeid. We maken nu ook promotiemiddelen en relatiegeschenken voor het bedrijfsleven. Dat zijn we gaan doen op verzoek van onze vaste klanten. Op de vraag “jullie produceren merchandise voor mijn band, maar kunnen jullie ook pennen voor mijn bedrijf maken?” dachten we: “Ja, waarom niet?”.

Ons bedrijf is is veranderd, maar de liefde voor muziek is gebleven. Nog steeds dragen we met trots de door ons bedrukte bandshirts.

We zijn gevestigd op zo’n 15 kilometer van Turnhout, in Bladel (NL). Bel ons op +31(0)497 555 320 of mail ons op info@merchandise.nl voor meer informatie.