Lanyards

De lanyard ofwel het keycord is een neklint dat voor verschillende doeleinden gebruikt wordt en dat ook wel bekend staat als houwtouw, badgeholder of sleutelkoord. Zo worden de lanyards gebruikt om sleutels of mobiele telefoons mee rond de nek te dragen, maar bijvoorbeeld in de muziekindustrie is ook de backstage- of tourpas een graag gezien voorwerp om aan een lanyard te dragen.

Bandmerchandise.be kan elke denkbare soort lanyard maken. We hebben ervaring met diverse materialen, we leveren lanyards of keycords van onder andere PVC, nylon of polyester, maar ook andere vormen als bijvoorbeeld een rits zijn mogelijk. De verschillende materialen bieden verschillende mogelijkheden, de breedte is variabel en je logo kan op allerlei manieren op de lanyard gemaakt worden.

Bedrukte of geweven lanyards

Afhankelijk van de breedte en het soort materiaal kunnen we de lanyards bedrukken met uw logo, maar datzelfde logo kan ook in het materiaal geweven worden. Zelfs een aparte applicatie die op de lanyard wordt gestikt behoort tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van sluitingen hebben we een ruime keus.

In feite zijn de mogelijkheden onbeperkt, zolang de oplage het toelaat kunnen we al uw wensen mogelijk maken. In onderstaande voorbeelden kunt u inspiratie opdoen. Ter illustratie: bedrukte lanyards bestellen kan al vanaf 300 stuks , geweven lanyards gaan vanaf 500 stuks. Doorgaans geldt dat hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs per stuk.

Lanyards met logo bestellen bij Bandmerchandise.be

Bestellen doe je door het het reactieformulier op deze site in te vullen en één van onze medewerkers zal snel contact met je opnemen. Je kunt ook contact met ons opnemen via +31(0)497 555 320 of info@merchandise.nl.