Gifts & Gadgets

Naast gebruikelijke merchandise artikelen als bedrukte T-shirts of buttons kan Bandmerchandise.be ook merchandise maken die voor de muziekindustrie redelijk ongebruikelijk is. Naast bijvoorbeeld bedrukte mokken of aanstekers kun je ook denken aan bedrukte USB-sticks waarop je je muziek zet. Of wat denk je van een bedrukte opener of een bierkoeler met logo voor je fles of blikje?

Je kunt ook beltbuckles (gespen) laten maken of een sleutelhanger in de vorm van je logo. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of we kunnen je eraan helpen, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Het enige dat we nodig hebben is een redelijke oplage en een ontwerp.

Op deze site staan een paar voorbeelden, onder andere van beltbuckles en openers. Voor meer informatie en voorbeelden kun je een kijkje nemen op merchandise.nl, hierop staat ons complete assortiment aan gifts en gadgets.

Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie. We zijn bereikbaar via +31(0)497 – 555 320 of info@merchandise.nl en uiteraard kun je ook gebruik maken van het contactformulier op deze site.