Geborduurde patches

Patches zijn één van de oudste vormen van merchandise. Vroeger liepen hele volksstammen met deze geborduurde emblemen op hun spijkerjack. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. Waren het destijds vooral grove geborduurde badges, tegenwoordig is het mogelijk om door middel van geweven badges ook heel veel detail aan te brengen.

Bandmerchandise.be kan alle soorten patches maken

Uiteraard leveren we de traditionele geborduurde patches, maar we kunnen ze ook bedrukken en zelfs PVC patches kunnen we voor je maken. Ook grote backpatches (rugemblemen) zijn mogelijk. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van patches die we gemaakt hebben. De afwerking kan op verschillende manieren: ronde/ovale of rechthoekige patches worden meestal voorzien van een omgestikte rand, voor de achterkant zijn bijvoorbeeld een strijklaag of klittenband een optie.

Wat kosten patches nou eigenlijk?

Geborduurde patches bestellen kan al bij een oplage 50 stuks. De kosten hangen daarbij af van de vorm die je in gedachte hebt. Uiteraard geldt dat des te kleiner het formaat, des te goedkoper de prijs per stuk. Kies je bijvoorbeeld voor 100 patches van het formaat 5 bij 5 centimeter, dan kom je op €1,35 per patch. Bij 250 patches zit je op slechts €0,95 per patch. Deze bedragen zijn exclusief BTW. De levertijd van geborduurde patches is ongeveer 5 weken.

Geweven patches kunnen we leveren vanaf 250 stuks, maar een indicatie van de prijs is moeilijker aangezien deze afhankelijk is van het aantal kleuren, de afmeting en de afwerking. De levertijd van geweven patches is ongeveer 7 weken.

Meer details en voorbeelden van patches kun je vinden op onze zusterwebsite over Pins en Patches

Patches bestellen bij Bandmerchandise.be

Uiteraard zijn alle mogelijkheden altijd bespreekbaar, neem daarom contact met ons op via het contactformulier en één van onze medewerkers zal snel contact met je opnemen. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar: +31(0)497 555 320.