Geborduurde baseballcaps

Tegen een lage prijs voorzien we baseballcaps van je bandlogo!
Caps borduren we al vanaf 30 stuks.

Caps: ook custom made

Je hebt de keuze uit meer dan 300 modellen caps, maar we kunnen caps ook volledig naar je wens produceren. Wil je een speciale klep of afwijkende stiknaden en kleuren? Stuur een mail en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

Onze caps zijn beschikbaar in alle kleuren en in twee maten. Desgewenst krijg je een cap met een langere klep of een hogere pasvorm. Je logo kunnen we zowel vlak als driedimensionaal op de pet borduren. Ook een borduursel op de zijkant of op de klep is mogelijk!

Bekijk voorbeelden en meer informatie over custom made caps.

Prijzen van standaard baseballcaps

Bestel je 100 standaard baseballcaps inclusief borduursel, dan betaal je slechts € 5,- per stuk*, exclusief BTW. Bestellingen vanaf 250 stuks zijn nog goedkoper. Caps worden standaard binnen vier weken geleverd. Vul de lijst rechts op de pagina in of stuur ons een mail en we mailen je een vrijblijvende offerte terug.

Behalve baseballcaps leveren we ook truckercaps, hiphopcaps en vele andere soorten petten, eventueel volledig op maat geproduceerd. Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden op onze custom made caps pagina

*prijs afhankelijk van type cap en borduursel